Tips om hemsidor

Fru S tipsar om hemsidor :)
www.sodarank.com
www.piercingfabriken.se

lördag, mars 20, 2010

Flytta?

Vi börjar allvarligt fundera på att köpa en lägenhet, radhus eller hus. Eftersom jag inte har någon fastanställning kan det bli svår att få ett väldigt högt lån. Så antingen får vi vänta eller så får vi kolla runt och hoppas på att hitta något som är bra och passar vår plånbok.

Vi vill verkligen inte att våra barn skall växa upp där vi bor nu så diskussionen om att flytta har börjat komma igång på allvar. Vi får väl se hur det går, men om andra som har sämre ekonomi än oss klarar det så borde ju vi göra det. Eller?

/Fru S

2 kommentarer:

  1. hej.
    jag säger såhär-man ska inte jämföra sig med andra,eftersom man inte vet ett SKIT om de har vunnit pengar,fått ett arv eller liknanade för att kunna köpa sitt hus.
    dessutom -måste man bo dyrt?

    SvaraRadera
  2. Du har visserligen helt rätt, men eftersom vi betalar närmare 8000kr/månad för vår hyresrätt i en mindre bra förort till sthlm som jag absolut inte vill att mina barn skall växa upp i så känns det som ett bra alternativ att flytta. Vi fattar också att vi inte kan flytta imorgon och att vi måste spara pengar för att få ihop till 10% m.m. men innan äldsta sonen börjar skolan måste vi flyttat så om man räknar att man börjar skolan vid 6år och han fyller 2år till sommaren så kommer vi ha ca 4 år på oss att spara pengar och hitta ett lämpligt boende.

    SvaraRadera