Tips om hemsidor

Fru S tipsar om hemsidor :)
www.sodarank.com
www.piercingfabriken.se

tisdag, juni 08, 2010

Brev från bolagsverket

Vänsterjustera



Idag kom det efterlängtade papper från bolagsverket. Vårt företag är nu registrerat och väntar nu på f-skattesedeln så att vi kan dra igång. Vi kommer antagligen försöka köpa in lite mer och öka vårt lager innan vi drar igång på riktigt eller i alla fall göra en beställning till innan allt börjar snurra.

Vårt första val av namn på företaget gick inte igenom så det namnet vi fick gör att vårt företag verkar vara väldigt nischat. Dock kan man ju alltid ändra namnet eller starta ett nytt företag om det är så att vi en dag vill utöka med andra produkter.

Vår tanke är att starta med detta först och när det är självförsörjande och allt rullar på är tanken att utöka med andra produkter och när det är självförsörjande utöka med ytterligare produkter o.s.v. Självklart är det inte alls säkert att det kommer fungera, men så länge vi inte tar lån på företaget utan använder pengar som faktiskt är våra pengar så kan det ju i praktiken inte gå åt helvete förutom att det visar sig att det inte fungerar och att vi förlorat de pengar vi satsat. Men vågar man inte chans och försöka göra saker man inte tror att man klarar så kommer man ha levt hela sitt liv och har med stor sannolikhet inte kommit dit man vill.

/Fru S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar