Tips om hemsidor

Fru S tipsar om hemsidor :)
www.sodarank.com
www.piercingfabriken.se

tisdag, februari 16, 2010

+ 5 timmar & 13 min

Idag är det tisdag och jag ligger redan plus 5 timmar & 13 min i övertid och mer kommer det att bli med stor sannolikhet. Egentligen vill våra chefer att vi jobbar över varje dag + minst en dag på helgen. Vem orkar det? Det är skoj när man får lönen, men drygt när man gör det.

/Fru S

2 kommentarer:

  1. Får ni jobba över hur mycket som helst?
    Man får väl max jobba över 48 timmar på en fyra veckors-period, och 50 tim på en månad.

    Man måste vara rädd om sig! =)

    SvaraRadera
  2. Om jag skall vara ärlig har jag faktiskt ingen som helst koll på hur många timmar vi får jobbat över. Dock låter det som om det inte finns någon gräns när man lyssnar på våra chefer. Dom vill bara att jobbet skall bli gjort på den personalen som dom har och sedan skiter dom in om alla måste jobba övertid för att vi skall nå dit.

    Nästan alla som jobbar inom produktion på vårt företag jobbar skift vilket jag tror att vi skulle tjäna på att göra på vår avdelning också, men vi får inte (det är dock inte våra chefers fel utan direktiv ännu högre uppifrån)

    Jag är dessutom bara timanställd så det känns som jag måste ställa upp så ofta jag bara kan så att jag får jobba kvar.Dom verkar dock ha förståelse för om man måste sluta som vanligt för att hämta barn eller liknande på förskolan. Alltid något.

    SvaraRadera