Tips om hemsidor

Fru S tipsar om hemsidor :)
www.sodarank.com
www.piercingfabriken.se

söndag, maj 17, 2009

Något som inte stämmer med min uträkning

Enligt min dagsbudgetsuträkning så skall jag ha 1kr/dag resten av månaden vilket skulle betyda 8kr kvar på kontot. Det stämmer inte alls kan jag ju säga. Jag har ingen aning om varför det inte stämmer, men någonstans har det blivit fel. Nästa månad får jag spara alla kvitton så att det blir rätt.

/Fru S

8 kommentarer:

  1. Är det inte någon automatisk överföring då?
    Jag kan gå in på mitt konto via nätet och se alla transaktioner. Det är jättebra.
    Räkningar, överföringar, fackavgift osv..

    SvaraRadera
  2. Jag kan också gå in och kolla och hur jag än räknar så har jag nästan 300kr för mycket. Men det är ju egentligen bara bra. Att det är åt det hållet menar jag =)

    SvaraRadera
  3. Alltid gott med mer pengar :) Hade inte varit roligt med 1 kr kvar om dagen.

    SvaraRadera
  4. Nej, det hade varit lite trist. Dock har ju min man kvar pengar så det hade inte varit skrik och panik =)

    SvaraRadera
  5. Hur räknar du ut dagsbudgeten? Eftersom det är olika summor varje dag.

    SvaraRadera
  6. En annan fråga. Jag har nu läst igenom din blogg. Eftersom personekonomi är mitt största intresse är jag nyfiken på hur par löser ekonomin. Har förstått att du står för matinköpen, hur fördelar ni resten? Det finns ju många sätta att dela utgifter på. betala olika saker, eller dela 50/50, eller olika stora summor efter vad man tjänar, eller ha lika stor summa var kvar efter gemensamma utgifter.

    SvaraRadera
  7. Nu har jag knåpat ihop en undersökning på min blogg, så om du inte vill svara på det här kan du ju klicka i ett anonymt svar där, om du vill.

    SvaraRadera
  8. A:
    När vi räknar ut dagsbudgeten tar vi inkomst-räkningar och det som är kvar delas på antar dagar som är kvar till nästa lön. I vår dagsbudet ingår det att köpa mat, bensin + nöjen. Självklart kan man göra lite som man vill, men vi har valt att göra på detta sätt.

    Vad gäller räkningar så betalar jag comhem, mitt satskort, min mobilräkning och mitt CSN. Min man står för resten som hyra, el, sin mobilräkning, sitt CSN och lånet på bilen + ev andra räkningar. Den främsta orsaken till att vi valt att ha en dela/gemensam ekonomi är att jag är mammaledig just nu och då får man ju inte hur mycket pengar som helst så om vi skulle dela 50/50 så skulle jag gå minus varje månad och både jag och min man resonerar som så att vi är ett team som hjälps åt så om vi betalar exakt lika spelar inte så stor roll bara vår familj har det bra. (att sedan en jävla massa folk har åsikter hit och dit om hur vi har lagt upp vår ekonomi är ju en annan sak. Men vi har valt att göra som vi har gjort för att det fungerar för oss om andra sedan tycker att det är fel får dom stå för =D)

    SvaraRadera