Tips om hemsidor

Fru S tipsar om hemsidor :)
www.sodarank.com
www.piercingfabriken.se

tisdag, maj 19, 2009

Sluta bränna pengar på onödig ränta

Efter att min man haft ett intressant samtal med en av sina jobbarkompisar tidigare idag så kom han fram till att det nog är dags att försöka göra något åt vårt blancolån med 8,10% ränta. Så imorgon skall min kära man börja ringa runt till alla möjliga banker för att se om vi kan få ner räntan om vi flyttar lånet till dom istället. Summan det rör sig om är lite drygt 50000kr så jag tror inte det kommer vara några problem att flytta det och om vi kan få billigare ränta hos någon annan och sedan ringer SEB och kollar vad dom kan matcha med så är det ju bara att ta den banken som ger oss bäst ränta.

Vårt stora mål just nu är att betala av det där jävla blancolånet så snabbt som möjligt så om vi kan få ner räntan kan vi ju betala in samma summa fast betalar av mer av lånet =) (vi kommer även börja sätta in extra pengar. Vi vet inte hur mycket än, men det blir minst 800kr/månad).

Någon som har en bank där man via internet kan gå in och betala av extra på lånet? På SEB som min man har så måste man ringa in och kundtjänst måste föra över pengarna + att man måste ha med sin dosa för att skriva in en kod så att dom vet att det är rätt person som ringer. Men egentligen vem fan skulle vara så dum att han/hon betalar av någon annans lån? Min man tycker i alla fall att det är sjukt omständigt och skulle vilja ha det enklare, men självklart är det det som är meningen. Att det skall vara sjukt omständigt för bankerna tjänar ju inte ett skit på att man betalar av i förtid. Så alla dessa människor som inte betalar av sina lägenhetslån är ju rena guldgruvan för bankerna.

/Fru S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar