Tips om hemsidor

Fru S tipsar om hemsidor :)
www.sodarank.com
www.piercingfabriken.se

torsdag, augusti 06, 2009

Bloggen ändrar karaktär

Eftersom vi beslutat oss för att starta ett företag så kommer min blogg med stor sannolikhet byta karaktär en aning. Det kommer antagligen bli mycket snack om hur det går i företaget och vad vi håller på med. Det kommer bli mer vardag och tristressen kring det. Även om det är otroligt skoj att ha barn kommer man lätt in i vardagslunken och någonstans på vägen försvinner man som par. Ibland känns det som man bara är två "vuxna" (vi skall föreställa vuxna i alla fall) som bor tillsammans och har ett barn ihop, men inget mer.

Vi har kommit fram till att vi inte har så mycket avlastning och det är därför väldigt svårt att hitta på saker som tillsammans som ett par. Detta tär naturligtvis på förhållandet och någonstans i all denna trista vardag måste vi komma ihåg att vi från början var ett par och att vi fortfarande är det dock med en liten skillnad. Nu har vi ett barn som allt har en lätt tendens att kretsa kring.


/Fru S

3 kommentarer:

  1. Jag ser samma sak hos bekanta när dem fått barn, ni verkar i alla fall tala om det och på så vis kan ni säkert hitta lösningar.
    Hoppas det ordnar sig till slut, och Lycka till med företaget! =)

    SvaraRadera
  2. Ja det gäller att hitta tid för varann, inte alltid det lättaste dock.

    Skall bli spännande att följa företagets utveckling.

    SvaraRadera
  3. det är super viktigt att hitta tid till varandra! Allt går ett tag...men glöm inte varandra

    SvaraRadera