Tips om hemsidor

Fru S tipsar om hemsidor :)
www.sodarank.com
www.piercingfabriken.se

tisdag, augusti 18, 2009

Inbrott i bilen IGEN!

I mitten av juni hade vi inbrott i bilen och det enda dom tog var vår vagn som nästan höll på att rasa ihop när man kollade på den. Detta resulterade till min glädje att jag fick ok att köpa ny vagn.

Vi har under en lite längre tid varit medvetna om att vi egentligen borde köpa nya sommardäck. Idag när min man kom ut vad hade hänt? Jo någon hade tagit ALLA våra däck. Visst vi kommer få nya för självrisken (1500kr), men det börjar bli lite irriterande att det BARA är vår bil dom är och tar saker från. Vi tror dessutom att vi vet vem det är. Så min fråga är nu vem fan har användning av en vagn som håller på att falla sönder och 4 däck som nästan är utslitna?

Vi funderar på att sätta upp en lapp i bilen där det står: "Sluta ta delar från vår bil. Nästa gång ta hela skiten så vi blir av med den. Den håller ändå på att rasa".

Vi börjar överväga att försöka ta oss här ifrån så fort som möjligt. Enda problemet är att vi inte har tillräckligt med pengar för att bara kunna köpa något och att få ett förstahandskontrakt på en lägenhet är inte det lättaste i Sthlm.

/En inte så där jätte road Fru S

(Men nu fungerar hissen i alla fall) =)

2 kommentarer: